Levering

Du kan forvente at modtage din pakke inden for 1-2 hverdage. Varer bestilt inden kl.
12:00 bliver sendt samme dag.

Vi tilbyder gratis levering ved køb over 999 kr. Ved køb herunder koster leveringen 39 kr.

Vi pakker ordrer 365 dage om året, men omdelingsdagene afhænger af den givne transportør og leveringsmetode. Bring omdeler til pakkeshops mandag-fredag.

Retur & ombytning

Du kan nemt og gratis ombytte eller returnere dine produkter ved at følge vores returguide. Du kan benytte samme emballage, som du modtog dine produkter i.


Besøg returguiden ved at klikke her.

Fra afsendelse af returordre til den er modtaget og behandlet kan der gå op til 3-5 hverdage. Refundering af penge kan tage 2-3 hverdage afhængigt af bank og betalingsmetode.

Størrelse & pasform

Eftersom alt vores tøj er unisex, så kan opfattelsen af en str. small eller en str. large variere markant alt efter, om du normalvis shopper under hhv. ‘herre’ eller ‘dame’. Vi har derfor udviklet disse 3 størrelser med målet om at gøre det nemmere og mere transparent at vælge den korrekte størrelse. Så uafhængigt af dit køn, din højde eller din vægt - så vi har udviklet disse 3 størrelser til at fitte stort set enhver kropsform.

Vi har lavet en nem og enkel size-finder, hvor du bliver anbefalet den størrelse, vi hos ATTODE mener bør være den helt korrekte til netop dig. Du finder vores size-finder ved at klikke på "find min størrelse" inde under hvert produkt.

Er du fortsat i tvivl om din størrelse, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os på vores mail attode@info.dk eller kontakte os via vores live-chat - så hjælper vi dig hjertens gerne med at vælge den perfekte størrelse.

Underdele: Pasformen på alle vores underdele er løs og har lidt ekstra længde med henblik på, at tøjet “stacker” på skoen.
Overdele: Pasformen på alle vores overdele er løs og en smule cropped, så tøjet får et perfekt boxy udtryk.

CSR

Vi benytter udelukkende økologisk bomuld i alt vores tøj.

Alt vores bomuld dyrkes på marker i Izmir, så dyrkning af bomuld og produktionen af tøjet foregår i samme lokalområde.

I produktionen af økologisk bomuld er sprøjtegift forbudt, og bomuldsdyrkningen udleder op til 94 % mindre drivhusgas.

Vores tekstiler er lavet 100 % bomuld af høj GSM (g/m2). Dette betyder, at vores tekstiler er mere slidstærk samt bibeholder farve og pasform, således tøjet holder i længere tid.

Samtidig er alt vores bomuld kæmmet, hvilket udelukkende efterlader de lange og slidstærke bomuldsfibre. Teksturen af kæmmet bomuld er langt stærkere og blødere
sammenlignet med almindeligt bomuld.