VORES HISTORIE

ATTODE er et tøjmærke skabt i en vis frustration over modebranchens manglende fokus på materialer og pasformer. Unikke og kreative designs hang aldrig sammen med det ønskede materiale eller pasform, og fandt man endelig et produkt, som opfyldte alle krav, så var prisen urimelig høj. Der fandtes ikke et tøjmærke, hvor alle parametre gik op i en højere enhed. 

Herfra kommer ideen til projektet og tilhørende navn ‘ATTODE’, som er en sammentrækning af “attention to details”. Vores vision er at skabe kompromisløse produkter gennem en detaljeorienteret udviklingsproces til et ekstraordinært prisleje

Kvalitet til en pris hvor alle kan være med

Vi stræber efter at tilbyde eksklusive materialer, så højeste kvalitet ikke skal være forbeholdt dyre designermærker. Det har vi realiseret ved at skære alle mellemled fra, da vores produkter udelukkende kan forhandles gennem eget website. Samtidig sikrer dette ordentlige vilkår for alle led i værdikæden. 

Vi har udfordret traditionel designudvikling og gentænkt, hvordan essentielle produkter skal føles og se ud. Vores produkter er designet med avancerede materialer og pasformer, som ikke er oplevet før. 100 % økologisk tøj, som produceres ansvarligt med henblik på en forøget levetid og hensyn til planeten. Det er en proces i konstant udvikling, og du vil kunne mærke forskellen så snart, du prøver vores tøj.

ET KØNSNEUTRALT UNIVERS

ATTODE er unisex, hvor ønsket er at skabe et kønsløst univers med ambitionen at skubbe til personers forestillinger af kønsspecifik tøj. ATTODE symboliserer frihed til at gå i det, man har lyst til, og på den måde at udviske kønnet og klassiske kønsmarkører i tøjet.

LYN LEVERING

Vi mener ikke du skal vente på dine pakker når du shopper online. Derfor har vi dag-til-dag-levering.

BLIV EN DEL AF REJSEN

Vær den første til at modtage Danmarks mest inspirerende mails.