Et opgør mod fast fashion-kulturen

For os er bæredygtighed en kerneværdi. Hos ATTODE udvikler vi materialer, der udfordrer den konventionelle måde at producere tøj på i tekstilbranchen. Derfor er økologi og høj kvalitet en selvfølge hos os. Vi designer produkter og kollektioner, der går ud over sæsonerne, alt imens de overholder vores krav om komfort og kvalitet. Vores mål er at skabe langtidsholdbare tekstiler og dermed optimere vores produkters livscyklus. For jo mere du bruger dit tøj, desto mere bæredygtigt bliver det. 

Bæredygtighed i hele produktionen

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører i Izmir, Tyrkiet, som nøje er blevet udvalgt efter dialog og besøg hos adskillige leverandører. Alle vores leverandører er familieejede virksomheder, der prioriterer, at bomulden og metervarerne kommer inden for landets grænser for at minimere miljøaftrykket. 

Vores leverandører har underskrevet vores etiske retningslinjer, der sikrer krav om menneske- og arbejdsrettigheder. Derudover har alle vores OEKO-TEX 100, OCS og GOTS certificeringer. Certificeringerne betyder, at miljø og bæredygtighed er i højsædet i alle led af værdikæden - lige fra bomulden bliver høstet, til produktet er færdigproduceret.

Økologiske materialer med fokus på miljøet

Det er de færreste som tænker over, hvilke tekstiler ens tøj er lavet af, og hvor det kommer fra. Hos ATTODE tester og udvikler vi kun de bedste kvaliteter og alt vores bomuld er 100 % økologisk. Vores økologiske bomuld er fri for skadelige pesticider og andre dårlige kemikalier. Det er bedre for både dig og planeten end konventionel bomuld, da du undgår giftige kemikalier og rester fra pesticider og insekticider. I produktionen af økologisk bomuld er sprøjtegift forbudt, og bomuldsdyrkningen udleder op til 94 % mindre drivhusgas.

LYN LEVERING

Vi mener ikke du skal vente på dine pakker når du shopper online. Derfor har vi dag-til-dag-levering.

BLIV EN DEL AF REJSEN

Vær den første til at modtage Danmarks mest inspirerende mails.